WordPress-kehitys alihankintana

Etsitkö kumppania verkkosivuprojekteihin?

Tarjoan alihankintana WordPress-kehitystä esimerkiksi mainostoimistoille sekä graafisille suunnittelijoille. Olen käytettävissä niin kiireapulaisena tiukassa projektitilanteessa kuin pidempiaikaisena kumppanina kiinteillä tuntimäärillä.

Kokemus verkkosivujen parissa

Vahvin osaamiseni on käyttöliittymien parissa työskennellessä. Olen parhaimmillani kun saan keskittyä herättämään suunnittelijan suunnitelmat eloon. Räätälöidyt teemat niin verkkosivuille kuin verkkokaupoille onnistuvat sekä Gutenbergin ja ACF-lohkojen parissa työskentely. Teen pikselintarkkaa jälkeä, mutta kykenen myös soveltamaan ulkoasujen suhteen kun sille on tarvetta.

Työskentelen sujuvasti esimerkiksi näiden parissa:

 • HTML
 • PHP
 • CSS/SASS
 • CSS-animaatiot
 • JavaScript
 • Saavutettavuus
 • Git
 • Figma, Adobe XD, InVision
 • Gutenberg, ACF, WooCommerce, Polylang, Gravity Forms, FacetWP, WP All Import
 • Elementor, Kadence, Spectra
 • Räätälöidyt WordPress- ja WooCommerce-teemat
 • Räätälöidyt toiminnallisuudet WP-verkkosivuille, esimerkiksi erilaiset laskurit

Hoidetaan yhteistyö teille sopivalla tavalla

Tuntilaskutus vai urakkahinta? Kiinteä tuntimäärä vai yksittäinen projekti? Sovitaan yhteistyökuvio, joka palvelee teitä parhaiten. Projekti voidaan toteuttaa joko omalla pohjateemallani tai käyttäen teidän työkaluja ja työtapoja. Ainoa vaatimukseni on, että maksullisten lisäosien/työkalujen lisenssit tulevat teiltä jo heti kehitysvaiheessa.

Teknisen jargonin lisäksi puhun sujuvasti Oulun murretta, joten minua ei tarvitse piilottaa asiakastapaamisten ajaksi. Mutta mikäli haluatte, voin hiippailla taustajoukkoihinne ninjana ja voimme pitää yhteistyömme täysin salassa.

Työskentelen mieluiten etänä, mutta työskentely toimistossanne on mahdollista jos se sijaitsee Oulun lähettyvillä.

Jos et usko minua niin usko edes kollegoitani

Irina oli oululaisen digitoimistomme ensimmäinen työntekijä. Meillä kävi tuuri, kun hän osoittautui huipputekijäksi. Sain työskennellä Irinan kanssa vajaa pari vuotta, jonka varrella WordPress-kehittäjän taidot tarttuivat hänelle nopeasti hyvän pohjaosaamisen päälle. Irinan tekemistä kuvastaa laadusta tinkimättömyys, joka hyödyttää asiakkaidemme toimintaa vielä vuosia.

Antti Rauhala, Arcode Oy

Irina on osaava devaaja, joka ottaa mielellään pöydälleen isompia ja pienempiä työtehtäviä. Uuden oppiminen käy luontevasti eivätkä haastavat, sisukkuutta tai luovuutta vaativat taskit palaudu bumerangina takaisin Irinan pöydältä. Hän on tunnollinen, rehellinen, itsenäinen, oma-aloitteinen, positiivinen, ahkera ja hyvin kaikkien kanssa toimeen tuleva. Hän osallistuu työyhteisöön olematta jatkuvasti äänessä, auttaa mielellään muita ja osaa ajatella projektin sekä asiakkaan parasta.

Jussi Korhonen, All Out Agency Oy

Joko sain sinut vakuuttuneeksi?

Hyvä homma! Olen aina avoin uusille yhteistyökumppaneille, joiden kanssa pääsen toteuttamaan monipuolisia projekteja. Voidaan ottaa etäpalaveria, jossa tutustutaan toisiimme paremmin ja sovitaan käytännön järjestelyistä.